Cum obții zâmbetul perfect pentru ziua nunții?

Categorii

Arhivă

Cum obții zâmbetul perfect pentru ziua nunții?

Estetică dentară Iași și Brașov | 0 comentarii

Written by OneDent Specialist

21/08/2022

Avem foarte mulți pacienți care vin la clinicile noastre OneDent din Iași și din Brașov chiar în săptămâna de dinaintea nunții lor. Unii au danturi îngrijite și nu au nevoie decât de o albire dentară pentru un zâmbet perfect în fotografii. Alții vin cu probleme mari la dantură, probleme ce nu pot fi reparate în câteva zile. Totuși, avem modalități să ajutăm și acești pacienți să zâmbească fără frică în ziua cea mare. Așadar, cum obții zâmbetul perfect pentru ziua nunții? Află de la dr. Oana Tălmaciu și echipa sa în acest articol!

Cum obții zâmbetul perfect pentru ziua nunții?

În primul rând, zâmbetul perfect pentru ziua nunții tale include o curățare profesională la medicul dentist pentru a îndepărta petele și pentru a împrospăta atât zâmbetul, cât și respirația.

Un număr tot mai mare de mirese, miri și părinți ai cuplului nou caută stomatologie estetică. Mai precis, ei vor schimbări de zâmbet radicale. Vor să își transforme zâmbetul pentru ziua specială. Nu e nimic rău în acest lucru. Oricine își dorește să arate impecabil în ziua cea mare. Important este ca și după eveniment să demonstrăm aceeași grijă pentru frumusețea, dar și pentru sănătatea danturii noastre. Nu mai amâna și vino la OneDent! Fă primul pas către zâmbetul pe care ți l-ai dorit dintotdeauna!

OneDent – zâmbetul pe care ți l-ai dorit dintotdeauna!

Pentru a vă crea zâmbetul ideal (vouă, mirilor, dar și nașilor ori părinților voștri), vă vom răspunde întrebărilor, vom asculta așteptările voaste și vom face un plan rapid de lucru. Astfel, ne asigurăm că terminăm la timp procedurile de stomatologie estetică pentru ziua cea mare.

Simțiți-vă liberi să aduceți fotografii sau imagini de revistă cu zâmbete care ilustrează exact ceea ce doriți sau nu doriți, precum și imagini cu zâmbete pe care le considerați frumoase. Astfel, vă asigurați că medicul dentist și echipa sa înțeleg ceea ce vi se pare atractiv. Noțiunea de frumusețe poate varia foarte mult de la individ la individ.

În timpul acestei consultații inițiale, veți afla, de asemenea, despre opțiunile de tratament pentru refacerea zâmbetului care se pot aplica la dantura voastră, precum și la ce vă puteți aștepta imediat înainte, în timpul și după fiecare procedură.

Unele îmbunătățiri subtile pe care dr. stomatolog Oana Tălmaciu le poate lua în considerare sunt legate și de albirea dinților. Aceasta produce rezultate rapide și foarte atractive pentru cei care se pregătesc de un eveniment important.

Proceduri de estetică dentară pentru ziua nunții

Fațetele și coroanele din porțelan vă pot oferi rezultate pe termen lung, care pot dura de la 10 la 20 de ani. Totuși, aceste proceduri de estetică dentară necesită mai mult timp pentru finalizare, de la 1 până la 4 luni. Dacă vă doriți o astfel de îmbunătățire radicală a zâmbetului dvs., este important să veniți la OneDent Clinic cât mai curând posibil, pentru a vă asigura că aveți suficient timp înainte de ziua dumneavoastră specială.

O altă procedură care poate juca un rol dramatic în refacerea zâmbetului dumneavoastră este chirurgia plastică parodontală. În timpul acestei proceduri, medicul dentist chirurg din Iași Oana Tălmaciu vă poate modifica țesuturile gingiilor și relația lor cu dinții. De exemplu, se poate corecta astfel aspectul dinților „scurți” prin prelungirea lor în timpul unei proceduri chirurgicale ce durează aproximativ o oră și care are un disconfort minor. Rezultatul este o schimbare a zâmebtului ce va dura întreaga viață.

Pentru a afla mai multe tehnici de estetică dentară pentru ziua nunții, contactați-ne! Vă ajutăm cu drag să obțineți zâmbetul perfect pentru ziua nunții!

Ai nevoie de albirea dinților în Iași sau Brașov? Vino la OneDent Clinic și obține cel mai frumos zâmbet posibil! Camera foto va sesiza diferența!

Clinica OneDent Iași – Te așteptăm cu plata în rate, pentru orice intervenție stomatologică. Fă-ți o programare acum!

☎️ Telefon: 0750.814.417, Strada Păcurari 18, bl. B3, Iași

Clinica OneDent Brașov – Programare rapidă, plata în rate, consultații gratuite

☎️ Telefon: 0731 368 366, Strada Hermann Oberth 8, Brașov

Sau te poți programa online pe:

📧 contact@onedent.ro

Diferența o faci zâmbind! 😁