Tratamente stomatologice fără durere în Iași: DA, este posibil!

Categorii

Arhivă

Tratamente stomatologice fără durere în Iași: DA, este posibil!

Stomatologie preventivă Iași și Brașov | 0 comentarii

Written by OneDent Specialist

01/09/2022

Pentru multe persoane, procedurile dentare au fost întotdeauna sinonime cu durerea. Durerea este unul dintre principalele motive pentru care mulți pacienți care au nevoie de asistență medicală pentru problemele lor dentare nu primesc îngrijire adecvată. Din cauza experiențelor dureroase pe care le-au avut în timpul procedurilor stomatologice anterioare, pacienții evită să beneficieze de îngrijiri stomatologice suplimentare. Este posibil să beneficiez de tratamente stomatologice fără durere în Iași? Da, la clinica One Dent din Păcurari!

Tratamente stomatologice fără durere în Iași

Odată cu progresul tehnologiei dentare, medicii dentiști de la One Dent Clinic pot oferi pacienților servicii stomatologice fără durere în Iași. Stomatologia fără durere este deosebit de benefică pentru pacienții care suferă de anxietate dentară, astfel încât aceștia să poată reduce cauza fricii lor și să diminueze sau să elimine complet durerea asociată mental procedurilor dentare.

Cu toate acestea, este cu adevărat posibilă stomatologia fără durere? Cum funcționează aceste tratamente dentare fără durere?

Stomatologie fără durere: realitate sau o ficțiune?


Din cauza naturii procedurilor stomatologice, pacienții ar putea crede că nu există nicio modalitate ca tratamentele stomatologice să fie fără durere. Cu toate acestea, odată cu progresele recente în domeniul stomatologiei, dentiștii sunt acum capabili să ofere pacienților o experiență fără durere, mai puțin traumatizantă. Iată câteva dintre modalitățile prin care medicul dentist poate scăpa de durerea care vine la pachet cu tratamentele dentare:

Folosirea laserului

Tratamentele cu laser sunt o parte esențială a stomatologiei în prezent. Aceste tratamente cu laser sunt utilizate în mod obișnuit pentru proceduri ale țesuturilor moi, cum ar fi operațiile pe gingii. În trecut, pacienții deveneau agitați și anxioși la vederea bisturiului folosit pentru operațiile dentare. De când facem operații cu laser, există mai puțin sânge, mai puțină durere și mai puține motive de anxietate.

Anestezierea cu gaz ilariant

Protoxidul de azot sau gazul râsului este folosit pentru a gestiona durerea și anxietatea în stomatologie. Este o modalitate eficientă de a ajuta pacienții să se relaxeze și să se simtă confortabili în timpul tratamentului stomatologic. Gazul ilariant se administrează prin inhalare. Această metodă este eficientă atât pentru copii, cât și pentru adulți.

Obturații nemetalice

Compozitele și obturațiile din porțelan sunt mai puțin dureroase în comparație cu umpluturile metalice. În obturațiile metalice, stomatologii trebuie de obicei să foreze adânc în dinte pentru a crea o bază puternică pentru obturație. Acest lucru face de obicei dintele slab și mai predispus la crăpare.

În cazul obturațiilor compozite și din porțelan, stomatologii nu trebuie să foreze atât de mult în dinți deoarece aceste tipuri de obturații pot fi fixate pe dinte cu ajutorul adezivilor.

Beneficiile procedurilor dentare fără durere


Procedurile stomatologice fără durere aduc un final bine-venit pentru anxietățile dentare ale pacientului, făcându-i să aibă mai multă încredere în medicul dentist. Pacienții beneficiază intens de acest lucru. O relație puternică stomatolog-pacient înseamnă că nevoile lor stomatologice sunt întotdeauna îndeplinite prin modalități care sunt confortabile pentru pacienți.

Procedurile stomatologice fără durere vă vor face, de asemenea, mai dispus să acceptați tratamente. Fără ca durerea și disconfortul să stea în cale, pacienții vor fi mai receptivi ori de câte ori trebuie să fie plasate un implant sau o coroană pe dinte. Acest lucru va duce, de asemenea, la o mai bună sănătate orală a pacienților afectați.

Unde puteți beneficia de servicii stomatologice fără durere în Iași?


Dr. Oana Tălmaciu și echipa de la One Dent Clinic vor face ca fiecare vizită la stomatologie să fie fără durere și confortabilă. Creăm o bază de încredere cu fiecare dintre pacienții noștri, oferind servicii personalizate care răspund tuturor nevoilor stomatologice ale acestora.

Programați-vă la cabinetul nostru stomatologic din Iași chiar astăzi pentru o experiență stomatologică relaxantă și confortabilă!

☎️Telefon: 0750.814.417

Sau te poți programa online pe:

📧 contact@onedent.ro

Diferența o faci zâmbind! 😁