Despre noi

DESPRE NOI

Echipă de medici 100% dedicată pacienților

Spre deosebire de alte profesii, cea de medic implică dăruire și pasiune. Trebuie să îți pese cu adevărat de omul din fața ta care ți-a acordat încrederea lui deplină pentru a-i oferi cel mai bun tratament stomatologic. Noi credem cu adevărat în jurământul lui Hipocrate! 

✔ Medici bine pregătiți

✔ Tehnică ultra-modernă

✔ +8000 pacienți mulțumiți 

✔ Programare rapidă

✔ Consultații gratuite

✔ Plata în rate

Misiunea noastră

În lucrul cu pacienții noștri, avem în vedere atât sănătatea lor orală, cât și frumusețea zâmbetului lor. Una fără cealaltă ar însemna să ne mulțumim cu prea puțin.

Dacă și tu îți dorești să primești atât sănătate, cât și frumusețe la cel mai prietenos tarif din oraș, te așteptăm la OneDent Clinc!

N

Dantura ta va fi sănătoasă.

N

Vei avea o respirație proaspătă.

N

Te vei bucura de un zâmbet perfect.

Tratamente stomatologice de top

Indiferent că vii la clinica noastră din Iași sau la cea din Brașov, beneficiezi de tratamente stomatologice de top.

Indiferent de problema dentară cu care te confrunți, avem pentru tine soluțiile perfecte! 

Tehnică modernă, fără durere

Crezi că tratamentele stomatologice sunt dureroase? Nu și la OneDent Clinic!

Lucrăm cu cea mai modernă tehnică dezvoltată până în acest moment pentru a-ți oferi tratamente stomatologice nedureroase și neinvazive.

Ai încredere în noi!

Atunci când vrei un partener pe termen lung care să aibă grijă de sănătatea ta dentară, ai încredere în noi! Nu te vom dezamăgi niciodată.

Echipa OneDent Clinic – mai mult decât medici. Partenerii tăi pentru sănătate! 

Consultații gratuite

Te încurajăm să faci controlul stomatologic de rutină o dată la 6 luni! Consultația este gratuită pentru adulți și copii. Nu ai motive să amâni!

Plata în rate

Ne dorim să putem ajuta cât mai mulți oameni. De aceea, oferim posibilitatea plății în rate pentru orice lucrări stomatologice.

Tratamente complete

Niciun caz nu este imposibil pentru echipa OneDent. Tratăm cu profesionalism fiecare pacient, indiferent de problema sa dentară.

Serviciile noastre

Evaluare și plan de tratament

În urma consultației stomatologice gratuite, vom decide dacă ai nevoie de vreun tratament și îți vom explica pe înțelesul tău toți pașii necesari. Vei fi întotdeauna informat despre progresul tratamentelor tale și vei beneficia de soluții profesionale perfect adaptate problemelor tale.

Controale stomatologice de rutină

Nu toate problemele dentare dor. De aceea, este bine să faci un control stomatologic de rutină cel puțin de două ori pe an. Orice problemă dentară descoperită și tratată la timp înseamnă mai puțin disconfort și cheltuieli mai mici. La OneDent, consultația periodică este gratuită!

Tratamente nedureroase

Noi știm că frica de medicul dentist este cea care conduce pacienții spre amânarea controlului stomatologic. În acest mod, mulți pacienți vin la noi când deja situația este agravată. De aceea, noi promovăm tehnicile si tratamentele stomatologice nedureroase. Vino fără frică la OneDent! 

Stomatologie pentru copii și adulți

Indiferent de vârsta pacientului, noi tratăm cu cea mai mare atenție fiecare caz. Baza sănătății orale se construiește în copilărie. De aceea, noi oferim celor mici sfaturi practice, pe înțelesul lor, astfel încât să înțeleagă ce tratament le aplicăm și ce rutină de igienă trebuie să urmeze acasă.

OneDent Clinic – exact ce ai nevoie!  

Sănătate și zâmbet frumos? O echipă care să te întâmpine de fiecare dată cu zâmbetul pe buze? Tratamente nedureroase și neinvazive? Tehnici explicate pas cu pas? Dacă ai nevoie de toate acestea, atunci OneDent Clinic va fi exact ceea ce cauți!

N

Îți explicăm totul fără termeni tehnici și medicali.

N

Decidem împreună cel mai bun tratament pentru tine.

N

Te bucuri de noul tău zâmbet de Hollywood!