Să vorbim despre fațete dentare din porțelan în Iași și în Brașov!

Categorii

Arhivă

Să vorbim despre fațete dentare din porțelan în Iași și în Brașov!

Estetică dentară Iași și Brașov | 0 comentarii

Written by OneDent Specialist

25/06/2022

Fațetele dentare din porțelan sunt piese subțiri realizate chiar din porțelan care creeaza aspectul de dinte perfect, așa cum vedem la vedetele din filme. De asemenea, aceste fațete dentare din porțelan redau dintelui sănătatea și rezistența. Fațetele dentare au o rezistență comparabilă cu cea a stratului de smalț natural. Rezultatul? Vei avea o dantură tânără, rezistentă, frumoasă și străluctiaore, ca la 16 ani!

Cei mai mulți pacienți care îți pun fațete la clinicile noastre din Iași și din Brașov aleg aceste fațete dentare din porțelan. Fie că vor alinierea frumoasă a dinților, fie că vor dinți mai albi și mai sănătoși sau pur și simplu dinți care să aibă mărimea potrivită pentru fizionomia lor, aceasta este prima lor alegere.

fatete dentare pret Brasov
Fațete dentare ieftine Iași

Fațete dentare din porțelan în Iași și în Brașov

Primul pas pentru a avea o dantură de vedetă este să vii la una dintre clinicile noastre. Te așteptăm fie la OneDent Clinic Iași, fie la OneDent Clinic Brașov. Aici, vei vorbi cu dr. Oana Tălmaciu sau cu un alt medic de top din echipă și vei afla dacă fațetele dentare sunt într-adevăr potrivite pentru tine.

Este important să comunici cu medicul tău dentist și să îi spui exact cum vrei să arate dantura ta la final. Comunicarea și atitudinea deschisă spre sfaturile medicului cu zeci de ani de experiență și zeci de mii de pacienți în portofoliu sunt esențiale pentru un rezultat de succes. Am putea chiar spune că deschiderea dintre pacient și doctor este cheia către o dantură de vis!

Dentistul îți va analiza zâmbetul și va vedea exact ce trebuie corectat și cum anume. De asemenea, dentistul îți va realiza fațete dentare de probă. Cu ajutorul acestora, vei înțelege care va fi rezultatul final și vei putea face eventualele modificări de aspect.

Dacă îți dorești fațete dentare din porțelan în Iași sau în Brașov, cele mai prietenoase prețuri le găsești la clinicile OneDent! dr. Oana Tălmaciu și echipa sa au rată de succes de 100% în realizarea și montarea fațetelor dentare. Zecile de mii de clienți fericiți din toată România îi recomandă!

fatete dentare de vanzare

Beneficiile fațetelor dentare din porțelan

Fațetele dentare din porțelan sunt create la comandă pentru fiecare pacient în parte. Nu există fațete care să se potrivească la mai multe persoane. Așadar, fiecare fațetă este realizată special pentru tine, pe baza mulajului din gura ta. De aceea, se va potrivi perfect. Nu vei simți niciun disconfort după montarea fațetelor. Efectul din exterior va fi de dinți naturali. Nimeni nu va ști dacă sunt fațete sau sunt dinții tăi naturali!

Este important de știut și faptul că dinții tăi naturali nu vor fi afectați. Ei vor fi doar șlefuiți. Practic, sub fațeta dentară, dintele tău va fi protejat de carii și de degradare. Dinți naturali sănătoși la interior și fațete cu un look grozav la exterior!

Totodată, fațetele îți oferă un zâmbet cât vrei tu de alb. Nu există nicio limită în alegerea nuanței de alb a fațetelor. Le putem face albe-albe, albe sau cât mai apropiate de culoarea naturală. Tu decizi! De regulă, recomandarea noastră este să ținem cont de nuanța pielii pacientului, pentru ca fațetele să nu arate prea albe.

Nu în ultimul rând, fațetele repară simplu, rapid și estetic micile probleme dentare precum dinți ciobiți, crăpați sau pătați, răsuciți sau încălecați.

fatete dentare pret 2022 Iasi
Fațete dentare – păreri

Menținerea fațetelor dentare ca noi pentru mulți ani

Este foarte simplu să îți menții fațetele dentare ca noi pentru zeci de ani. Cum? Tratându-le exact ca pe dinții tăi naturali. Adică spălându-te zilnic pe dinți și folosind ața dentară și apa de gură.

Vizitele regulate pentru controale de rutină la medicul stomatolog rămân și ele valabile. Din când în când, acesta îți va face un periaj profesional al fațetelor dentare cu o pastă specială pentru a le reda strălucirea. În acest mod, te vei bucura de fațetele tale pentru ani și ani la rând!

fatete dentare pareri Brasov

Cât costă fațetele dentare din porțelan în Iași și în Brasov?

Ei bine, ne bucurăm că ne-ai întrebat acest lucru. La OneDent Clinic Iași și OneDent Clinic Brașov, avem cea mai bună ofertă din țară pentru o perioadă limitată de timp: doar 600 Euro per fațetă, reducere de la 1000 Euro! Programează-te rapid, cât încă mai putem oferi acest tarif ultra-redus!

fatete dentare provizorii
Fațete dentare provizorii Brașov

Clinica OneDent Iași – Te așteptăm cu plata în rate, pentru orice intervenție stomatologică. Fă-ți o programare acum!

☎️ Telefon: 0750.814.417, Strada Păcurari 18, bl. B3, Iași

fatete dentare din portelan
Fațete dentare din porțelan Brașov

Clinica OneDent Brașov – Programare rapidă, plata în rate, consultații gratuite

☎️ 0731 368 366, Strada Hermann Oberth 8, Brașov

Sau te poți programa online pe:

📧 contact@onedent.ro

Diferența o faci zâmbind! 😁

fatete dentare din portelan pret Iasi