6 proceduri de cosmetică dentară explicate

Categorii

Arhivă

6 proceduri de cosmetică dentară explicate

Estetică dentară Iași și Brașov | 0 comentarii

Written by OneDent Specialist

01/06/2022

Ce este mai memorabil decât o carte de vizită? Oare ce vorbește cel mai bine despre tine? Ce îți asigură o primă impresie de neuitat? Zâmbetul tău, desigur! Însă nu pe toți natura ne îmbogățește cu un zâmbet perfect din naștere. Uneori, trebuie să lucrăm puțin la el pentru a deveni perfect. Află din acest articol marca OneDent explicațiile oferite de Dr. Oana Tălmaciu referitoare la cele mai comune 6 proceduri de cosmetică dentară!

Proceduri de cosmetică dentară în Iași și în Brașov

Persoanele care nu au un zâmbet perfect zâmbesc mai puțin și nu au atâta încredere în ele pe cât au persoanele cu un zâmbet de Hollywood. Acesta este adevărul și cu toții am observat acest lucru la persoanele din jurul nostru.

Dacă și tu ai câteva nemulțumiri legate de modul în care arată dantura ta, te înțelegem perfect. Însă dacă ai putea face ceva ușor, rapid și necostisitor care să îți ofere o dantură perfectă rapid, ai face-o?

Ei bine, procedurile de cosmetică dentară sunt adesea simple și rapide, iar costul este unul accesibil. A trecut vremea când îți trebuiau bani de un apartament ca să poți avea fațete dentare în Iași sau în Brașov. Acum, tehnologia este la îndemâna noastră și îți putem oferi servicii dentare profesionale de top la cele mai avantajoase prețuri, atât la OneDent Iași, cât și la OneDent Brașov.

Ce este cosmetica dentară, de fapt?

Desigur, te poți bucura de sănătate orală și fără să ai dinții perfecți. Dacă mergi regulat la stomatolog, nu ai carii, tartru și nici probleme gingivale, înseamnă că ai o dantură sănătoasă, indiferent că dinții sunt inegali sau inestetici.

În timp ce controalele stomatologice periodice și rezolvarea problemelor dentare sunt obligatorii, cosmetica dentară este opțională. Poți trăi fără ea, însă este posibil să nu te bucuri la fel de tare de viață. Este posibil să nu zâmbești cu încredere în tine și nici să nu îți pui frumusețea naturală în valoare așa cum ar trebui.

Totuși, de multe ori, cosmetica dentară este în strânsă legătură cu sănătatea gurii tale. De exemplu, dacă ai dinții imperfect aliniați, mușcătura și dicția ta pot suferi. Îndreptând acei dinți cu ajutorul unor fațete sau coroane dentare, se va îmbunătăți sănătatea gurii tale per ansamblu.

Care este cea mai bună procedură de cosmetică dentară pentru tine?

Fiecare persoană în parte și fiecare problemă dentară necesită o procedură anume, adaptată situației tale. Ce a funcționat pentru prietena ta este posibil să nu se potrivească la tine. Eu, Dr. Oana Tălmaciu, împreună cu echipa mea de specialiști, îți vom recomanda exact acea procedură de cosmetică dentară care este perfectă pentru tine.

Îți explicăm mai jos care sunt cele mai comune 6 proceduri de estetică dentară. Citește în continuare!

1. Fațetele din porțelan

Ce sunt fațetele din porțelan? Sunt niște structuri subțiri cât o foaie de hârtie, însă deosebit de rezistente, care se aplică peste dinții tăi. Sunt create în laborator în așa fel încât să se potrivească perfect și să îți ofere un zâmbet luminos și sănătos ce va dura ani în șir. Fațetele vor fi lipite definitiv de dinții tăi.

Cu ajutorul acestei proceduri cosmetice, vei scăpa de dinții îngălbeniți, decolorați, ciobiți, crăpați, strâmbi, spațiați etc. Vrei să îți pui fațete dentare în Iași sau în Brașov? Avem medici specializați în cosmetică dentară și cu o experiență foarte vastă.

2. Conturarea gingivală

Ți-ai fi dorit ca dinții tăi să aibă gingia mai bine conturată? Să ai un zâmbet mai atrăgător? Dinții tăi să pară mai lungi și mai ordonați, iar gingia să aibă o linie dreaptă? Ei bine, conturarea gingivală este soluția. Dacă aspectul gingiilor este cel care te nemulțumește, avem vești bune pentru tine! La OneDent Clinic, întreaga procedură de reconturare gingivală se desfășoară în câteva minute, cu laserul, fiind total nedureroasă!

3. Albirea dentară

În timp, este normal ca dinții să își piardă din albul acela pur al copilăriei. Se îngălbenesc, se pătează și își pierd luciul. Dacă mai și fumăm sau bem excesiv sucuri, vin roșu și cafea, e clar! Zâmbetul nostru nu este luminos și nu dă impresia de curățenie și igienă.

Ce e de făcut? Mergem la stomatolog și ne albim dinții. Aceasta este o procedură rapidă, cu rezultate instant, iar costurile variază în funcție de ce procedură anume o să alegi – de la câteva zeci/sute de lei până la câteva sute de euro.

4. Implanturile dentare

În cazurile mai complicate, se poate întâmpla ca pacientul să rămână fără dinți de tot. Acest lucru poate fi o consecință a unui accident sau… a igienei orale necorespunzătoare întinsă pe timp îndelungat.

Indiferent care e cauza, nu poți să fii știrb, bineînțeles. Care e soluția? Punem implanturi dentare. Această procedură este complexă și durează mult timp, însă efortul merită. Să nu ai dinți deloc și apoi, peste câteva luni, să ai ca prin farmec o dantură perfectă estetic și funcțional merită tot efortul, nu? În plus, un implant dentar este definitiv. Îl vei avea toată viața și nu va trebui să îl schimbi niciodată.

5. Coroanele din porțelan

Pentru a salva sănătatea, dar și aspectul unui dinte natural afectat de carii, prea multe plombe sau pete adânci, coroanele din porțelan sunt soluția perfectă. Practic, acestea „îmbracă” întreg dintele și îi conferă atât sănătate (nu mai poate fi atacat de carii), cât și aspect plăcut. Inclusiv în cazul în care ai avut nevoie de un tratament de canal însoțit de scoaterea nervului dentar, aceasta este o soluție perfectă pentru a preveni degradarea acelui dinte în timp.

6. Bondingul dentar

Dacă vrei o soluție ultra-rapidă pentru o problemă estetică, bondingul dentar durează câteva minute. De exemplu, dacă trebuie să participi la o nuntă sau o petrecere, însă ai un dinte pătat, crăpat sau ciobit, îți facem bonding dentar. În câteva minute, dintele tău va arăta perfect.

Desigur, această metodă nu este foarte rezistentă în timp, așa cum este o coroană sau o fațetă dentară.

Stomatolog estetică dentară Iași și Brașov – Dr. Oana Tălmaciu

Acestea sunt cele mai comune proceduri de cosmetică dentară. Dacă acum nu ai un zâmbet perfect, nu înseamnă că nu îl poți obține rapid! Cu ajutorul tehnicilor moderne, îți transformăm zâmbetul cât ai spune… OneDent Clinic!

Dacă îți dorești o schimbare în aspectul tău fizic și un boost de încredere în tine, dr. Oana Tălmaciu și echipa te așteaptă la OneDent Clinic Iași și OneDent Clinic Brașov!

Clinica OneDent Iași – Te așteptăm cu plata în rate, pentru orice intervenție stomatologică. Fă-ți o programare acum!

☎️ Telefon: 0750.814.417, Strada Păcurari 18, bl. B3, Iași

Clinica OneDent Brașov – Programare rapidă, plata în rate, consultații gratuite

☎️ 0731 368 366, Strada Hermann Oberth 8, Brașov

Sau te poți programa online pe:

📧 contact@onedent.ro

Diferența o faci zâmbind! 😁