Descoperă cea mai bună opțiune pentru albirea dinților în Iași și Brașov!

Categorii

Arhivă

Descoperă cea mai bună opțiune pentru albirea dinților în Iași și Brașov!

Estetică dentară Iași și Brașov | 0 comentarii

Written by OneDent Specialist

10/07/2022

Anul acesta este special. De ce? Pentru că acesta este anul în care descoperi că albirea dinților nu este nici costisitoare, nici de durată, nici dureroasă. De fapt, albirea dinților este un proces ușor și accesibil, iar rezultatele sunt cu adevărat WOW. Descoperă în acest articol cea mai bună opțiune pentru albirea dinților în Iași și Brașov!

Albirea dinților în Iași și Brașov

Efectele unei albiri dentare profesionale efectuată într-o clinică dentară de elită sunt absolut WOW. Este necesară doar o singură programare și pleci cu dinții mai albi decât ai fi sperat vreodată. Ai un eveniment important sau pur și simplu îți dorești să zâmbești frumos și să ieși perfect în poze? OneDent Clinic este exact soluția pe care o căutai!

Dr. Oana Tălmaciu de la OneDent Clinic Iași și OneDent Clinic Brașov va avea grijă ca zâmbetul tău să fie de poveste. Te vei uita apoi în oglindă și nu îți va veni să crezi că aceia sunt dinții tăi! Oglindă, oglinjoară, cine are cel mai frumos zâmbet din țară? Tu, după ce lași echipa de medici dentiști din Iași și din Brașov să se ocupe de zâmbetul tău!

Întrebări frecvente și răspunsuri despre albirea dinților

Primim deseori întrebări despre albirea dinților de la pacienții noștri de la clinicile OneDent din Iași și din Brașov. Ne bucurăm de fiecare dată când pacienții ne cer lămuriri, deoarece în acest fel vor afla lucruri utile, verificate și foarte interesante. Doar astfel putem evita miturile care circulă în jurul subiectului „albire dentară”.

Așadar, iată care sunt cele mai frecvente întrebări pe care le primim și la care răspundem cu drag:

1. Albirea dentară dăunează dinților?

Depinde. Dacă îți albești dinții cu produse cumpărate din comerț, da, este foarte posibil, deoarece acestea au o concentrație atât de mare de peroxid de hidrogen, încât îți vor distruge smalțul dinților.

De asemenea, dacă freci dinții cu bicarbonat de sodiu, da, este posibil să zgârii smalțul atât de grav, încât să te alegi cu carii chiar pe dinții din față.

Dacă folosești produse pe bază de cărbune, da, poți zgâria dinții și gingiile și poți să faci mai mult rău decât bine.

Însă NU, albirea dentară NU dăunează în niciun fel dinților ori gingiilor dacă o faci într-un cabinet stomatologic ori o clinică stomatologică. Cel mult poți dezvolta o sensibilitate dentară care să dureze 1-2 zile după albire și care poate fi corectată foarte ușor cu o pastă de dinți calitativă, precum Sensodyne de exemplu.

2. Cât timp va dura albirea dentară?

Depinde de nuanța dinților dinainte de curățare și nuanța obținută după albire. Depinde de regimul tău alimentar. În general, efectele unei albiri dentare țin între 6 și 10 luni. După acest timp, chiar dacă dinții încep să își schimbe puțin culoarea, este suficient să vii la cabinet să facem o operațiune de întreținere (în cele mai multe cazuri, nu va fi necesară o nouă procedură de albire dentară cap-coadă).

Pentru ca efectele albirii dentare să dureze cât mai mult, îți recomandăm să consumi prin pai băuturile care ar putea să îi păteze și să eviți factorii de risc (fumatul, de exemplu).

3. Cum pot face ca albirea dinților să dureze mai mult?

Este foarte simplu: limitează consumul de vin roșu, sos de soia, cafea, cola, fructe de pădure și celelalte alimente ori băuturi care îți pot păta din nou dinții. Așa vei beneficia de efectele pe termen foarte lung ale unei albiri dentare!

Ai nevoie de albirea dinților în Iași sau Brașov? Vino la OneDent Clinic și obține cel mai frumos zâmbet posibil! Camera foto va sesiza diferența!

Clinica OneDent Iași – Te așteptăm cu plata în rate, pentru orice intervenție stomatologică. Fă-ți o programare acum!

☎️ Telefon: 0750.814.417, Strada Păcurari 18, bl. B3, Iași

Clinica OneDent Brașov – Programare rapidă, plata în rate, consultații gratuite

☎️ Telefon: 0731 368 366, Strada Hermann Oberth 8, Brașov

Sau te poți programa online pe:

📧 contact@onedent.ro

Diferența o faci zâmbind! 😁