OneDent Clinic Iași – De ce pacienții noștri sunt cei mai mulțumiți?

Categorii

Arhivă

OneDent Clinic Iași – De ce pacienții noștri sunt cei mai mulțumiți?

Urgențe stomatologice Iași și Brașov | 0 comentarii

Written by OneDent Specialist

16/07/2022

Ne considerăm norocoși că noi, echipele de la OneDent Clinic Iași și OneDent Clinic Brașov, putem să ajutăm atât de mulți oameni zi de zi, lună de lună, an de an. Pentru noi, pacienții sunt mereu pe primul loc și lor le suntem dedicați. Află din acest articol de ce pacienții noștri sunt cei mai mulțumiți!

Pacienții de la OneDent Clinic Iași

Cine sunt pacienții noștri? Sunt oameni care lucrează în domenii diverse, tineri sau bătrâni, oameni care au probleme dentare grave sau care vor doar o igienizare bucală. Pentru toți demonstrăm aceeași grijă. Dorința noastră este să pleci zâmbind după fiecare programare. Respectăm ora programării și ascultăm cu atenție problemele tale.

Respect pentru timpul tău

Timpul este valoros, iar noi respectăm acest lucru. Dacă ai o urgență stomatologică în Iași sau în Brașov, te programăm în regim de urgență. Dacă ai o programare normală, facem tot ce este omenește posibil să nu depășim timpul nici măcar cu un minut, pentru ca tu să îți poți continua activitățile zilnice. Poți conta pe noi, de fiecare dată, la fiecare programare.

Pacienții sunt pe primul loc la OneDent Clinic Iași și Brașov

La OneDent Clinic Iași și Brașov, ne tratăm toți pacienții ca și cum ar fi familia noastră extinsă. Indiferent de experiențele tale anterioare la dentist, îți garantăm că noi te vom trata cu gentilețe, fără durere.

OneDent Clinic Brasov

Îți înțelegem anxietatea față de medicul stomatolog

Știm că unii oameni nu se tem de dentist, dar știm și că unii se tem foarte tare. Ei bine, dacă faci parte din a doua categorie, îți promitem că vei pleca de la noi cu o piatră luată de pe inimă. Vei constata că vei fi tratat atât de bine, încât abia vei aștepta următoarea programare.

Pacienții de la OneDent Clinic Iași și Brașov sunt cei mai mulțumiți!

De ce? Pentru că simt dedicarea noastră față de ei, față de zâmbetul lor sănătos și față de starea lor de sănătate orală! Din acest motiv, avem sute de recenzii pozitive noi în fiecare lună de la pacienții noștri.

Sperăm să te vedem și pe tine cât mai curând la OneDent Clinic Iași sau OneDent Clinic Brașov!

Clinica OneDent Iași – Te așteptăm cu plata în rate, pentru orice intervenție stomatologică. Fă-ți o programare acum!

☎️ Telefon: 0750.814.417, Strada Păcurari 18, bl. B3, Iași

Clinica OneDent Brașov – Programare rapidă, plata în rate, consultații gratuite

☎️ Telefon: 0731 368 366, Strada Hermann Oberth 8, Brașov

Sau te poți programa online pe:

📧 contact@onedent.ro

Diferența o faci zâmbind! 😁