Secrete pentru un zâmbet de mireasă perfect în poze

Categorii

Arhivă

Secrete pentru un zâmbet de mireasă perfect în poze

Estetică dentară Iași și Brașov | 0 comentarii

Written by OneDent Specialist

29/08/2022

Fotografiile tale de nuntă vor surprinde amintirile din ziua ta specială, ziua pe care o vei prețui pentru totdeauna. Să arăți cel mai bun zâmbet al tău în fotografiile de nuntă este chiar o necesitate. Deci, cum poate fi captat în fiecare poză de la nuntă cel mai bun zâmbet al tău? Află în acest articol câteva secrete pentru un zâmbet de mireasă perfect în poze!

Secrete pentru un zâmbet de mireasă perfect în poze

Ca medici stomatologi esteticieni din Iași și din Brașov, pentru noi frumusețea este importantă. Mai ales dacă vorbim despre frumusețea unei mirese în acea mai importantă zi din viața ei! De aceea, am cerut câteva sfaturi de la fotografii profesioniști pentru a le împărtăși cu tine! Află mai jos căteva secrete pentru un zâmbet de mireasă perfect în poze!

Simte-te în largul tău în prezența fotografului și a camerei foto

În primul rând, cel mai important sfat pe care ți-l putem oferi este ca tu să te simți confortabil cu fotograful tău. Imaginile tale de la nuntă vor reflecta acest lucru. De exemplu, poți face o ședință foto relaxantă împreună cu logodnicul tău înainte de nuntă. Astfel, veți cunoaște fotograful, vă veți obișnui cu el și veți exersa zâmbetul perfect pentru ziua nunții voastre. Nu vei simți fotograful ca fiind doar un străin în ziua nunții.

Înclină ușor capul


Vedetele știu cum să-și afișeze zâmbetul perfect pentru camere. Ele au o poziție studiată. Știu exact cum să pozeze și să-și încline capul pentru a obține cel mai atractiv zâmbet posibil. De obicei, este recomandat să înclini ușor capul spre cameră. Majoritatea oamenilor au fețe ușor asimetrice. Întoarce ușor spre cameră acea parte a feței tale care îți place mai mult.

Umezește-ți dinții pentru fotografie


O glisare rapidă a limbii peste dinți chiar înainte de a fi făcută fotografia poate ajuta dinții să sclipească și să adauge luminozitate fotografiei. Celebritățile își pun adesea chiar uleiuri speciale pe dinți atunci când se așteaptă să zâmbească în mod repetat pentru a-și ajuta dinții să strălucească puternic și, de asemenea, pentru a preveni lipirea buzelor de dinți. Bineînțeles, dinții trebuie să fie albi, curați, fără pete.

Zâmbește cu dinții ușor depărtați


Când dinții tăi sunt ușor depărtați în timpul zâmbetului, transmiți un zâmbet mai natural. Transmiți fericire și entuziasm. Un zâmbet cu dinții de sus împreunați cu cei de jos transmite rigiditate.

Un ruj cremos îți poate accentua buzele și îți poate face dinții să arate mai albi și mai strălucitori.

Exersează-ți zâmbetul în fața oglinzii


Nu este nicio rușine în a-ți exersa un zâmbet de mireasă perfect în ziua nunții. Să zâmbești frumos la cameră este o abilitate care poate fi dezvoltată.

Cel mai important, nu îți forța zâmbetul. Relaxează-te și distrează-te – astăzi tu ești cea mai importantă!

Ai nevoie de albirea dinților urgent în Iași sau Brașov? Vino la OneDent Clinic și obține cel mai frumos zâmbet posibil! Camera foto va sesiza diferența!

Clinica OneDent Iași – Te așteptăm cu plata în rate, pentru orice intervenție stomatologică. Fă-ți o programare acum!

☎️ Telefon: 0750.814.417, Strada Păcurari 18, bl. B3, Iași

Clinica OneDent Brașov – Programare rapidă, plata în rate, consultații gratuite

☎️ Telefon: 0731 368 366, Strada Hermann Oberth 8, Brașov

Sau te poți programa online pe:

📧 contact@onedent.ro

Diferența o faci zâmbind! 😁