Albirea dentară cu gutiere

Categorii

Arhivă

Albirea dentară cu gutiere

Estetică dentară Iași și Brașov | 0 comentarii

Written by OneDent Specialist

03/08/2022

Albirea dentară este un subiect pe care mulți dintre pacienții noștri îl abordează. Adevărul este că un zâmbet alb place oricui. Mulți dintre pacienții noștri ne spun că au încercat tot felul de produse de albit dinții, care din păcate nu au adus rezultatele dorite. Din acest motiv, dorim să vă vorbim despre o variantă mai puțin cunoscută, dar care vă va aduce rezultatele dorite într-un mod sigur, spre deosebire de produsele din comerț. Haideți, așadar, să facem o paralelă între albirea dentară cu gutiere și produsele de albit dinții pe care le puteți cumpăra din supermarket.

Totul despre albirea dentară cu gutiere

Prețul

Multă lume se lasă furată de prețurile reduse ale produselor de albire dentară din comerț. Cu toate acestea, dacă prețul este scăzut, fiți siguri că nici rezultatul nu va fi cel așteptat. Din acest motiv, decât să plătiți o sumă de 2 cifre pe un produs care vă promite luna de pe cer, mai bine investiți într-o pereche de gutiere pentru albire dentară, direct la cabinetul medicului dentist. Medicul dentist nu vă va propune niciodată produse de slabă calitate. Lui îi pasă de sănătatea voastră orală, spre deosebire de vânzătorii de produse de albire dentară din supermarket. Așadar, deși investiția se va simți mai mult la nivelul portofelului, cel puțin veți vedea rezultatele dorite și veți avea posibilitatea să simțiți pe ce ați dat banii.

Confortul

Multă lume crede că albirea dentară se realizează la cabinetul stomatologic și, din acest motiv, optează pentru tratamente cumpărate din supermarketuri. Din acest motiv, considerăm important să explicăm de unde a apărut această confuzie. Da, gutierele sunt realizate la cabinetul stomatologic, unde medicul dentist va lua amprenta danturii voastre și vă va realiza o pereche de gutiere personalizate, care să se potrivească exact pe dinții voștri. Cu toate acestea, acesta este singurul moment care leagă medicul de pacient în cadrul procesului de albire dentară cu gutiere. De fiecare dată când doriți să realizați acest proces, îl puteți realiza de oriunde doriți voi, inclusiv de acasă sau oriunde v-ați afla prin lume. Odată ce gutierele au fost realizate în laborator, medicul stomatolog vi le înmânează și este alegerea voastră unde le folosiți.

Efectul dorit

Strategiile de marketing folosite de titanii brandurilor de produse de îngrijire a danturii dau roade. Ne fac pe toți să credem că produsul lor are efecte imediate și de lungă durată. Cu toate acestea, produs minune nu va exista niciodată într-un supermarket.

Atunci când optați pentru albirea dentară cu gutiere, medicul dentist vă va explica exact ce tip de așteptări să aveți, cât de mult va acționa gelul în vederea albirii dinților și cât timp va dura efectul. În acest fel, voi veți fi corect informați. Nu veți avea așteptări nerealiste de la procesul de albire dentară cu gutiere. Cu alte cuvinte, veți fi corect informat, exact ceea ce nu sunteți în cazul albirii dentare acasă cu produse de la supermarket.

Efectele nocive

Există multe efecte nocive pe care produsele din comerț le au asupra smalțului pacientului și asupra gingiilor sale. Cu toate acestea, avertismentele în acest sens sunt scrise cu litere mici, pe care nu le citește nimeni niciodată. Acest lucru nu se va întâmpla dacă optați pentru albirea dentară cu gutiere. Medicul dentist vă va explica din start cum să procedați, ce să faceți și ce să nu faceți.

În plus, înainte să înceapă tot procesul de construcție a gutierelor, medicul stomatolog va face un control de rutină. Se va asigura că nu suferiți de afecțiuni ale dinților sau ale gingiei. În acest mod, veți avea garanția faptului că, chiar dacă vă albiți dinții acasă, cu gutiere, sunteți în maximă siguranță. Nu vă afectați nici smalțul, nici restul cavității bucale.

Durata de rezistență a efectului de albire

O ultimă minciună pe care o lansează marile companii de produse de albit dinții este aceea conform căreia efectul de albire durează, necondiționat, luni de zile. Greșit. Există mulți factori care vor contribui la pătarea dinților voștri, în funcție de obiceiurile voastre alimentare. În cazul albirii dentare cu gutiere este, de asemenea, valabil faptul că trebuie să aveți grijă ce alimente consumați, ce băuturi beți și dacă, cât și când fumați. Medicul dentist vă va explica foarte clar cum sa realizați albirea și ce să consumați pentru un efect de albire de durată.

Albirea dentară cu gutiere în Iași și Brașov – OneDent Clinic

Clinica OneDent Iași – Te așteptăm cu plata în rate, pentru orice intervenție stomatologică. Fă-ți o programare acum!

☎️ Telefon: 0750.814.417, Strada Păcurari 18, bl. B3, Iași

Clinica OneDent Brașov – Programare rapidă, plata în rate, consultații gratuite

☎️ 0731 368 366, Strada Hermann Oberth 8, Brașov

Sau te poți programa online pe:

📧 contact@onedent.ro

Diferența o faci zâmbind! 😁