Soluția pentru dinții prea scurți – alungirea coronară în Iași și în Brașov

Categorii

Arhivă

Soluția pentru dinții prea scurți – alungirea coronară în Iași și în Brașov

Estetică dentară Iași și Brașov | 0 comentarii

Written by OneDent Specialist

12/07/2022

Dinții prea scurți înseamnă un singur lucru: ți se văd gingiile atunci când zâmbești. Iar dacă acest lucru te deranjează, noi avem cea mai bună și mai simplă soluție ca să ai un zâmbet perfect: alungirea coronară. Află în acest articol ce înseamnă alungirea coronară, cum te ajută și unde o poți face în siguranță în Iași și în Brașov!

Dinții prea scurți

De cele mai multe ori, problema nu sunt dinții prea scurți, ci faptul că o bună parte din lungimea lor este acoperită de gingii. De aceea, dinții par scurți, iar gingiile sunt vizibile când vorbești sau râzi.

Această problemă se poate rezolva foarte ușor în copilărie. Totuși, acum 10, 20 sau 30 de ani mersul la stomatolog în scopuri estetice încă era un subiect tabu. Astăzi, însă, nimic nu este mai ușor decât să obții un zâmbet perfect printr-o procedură stomatologică estetică extrem de simplă, rapidă și necostisitoare.

Dacă ești adult și ai această problemă, clinicile OneDent Clinic Iași și OneDent Clinic Brașov îți garantează o rezolvare ușoară și rapidă. Iar dacă copilului tău i se văd gingiile când râde, adu-l la noi să îi transformăm zâmbetul printr-o simplă procedură de estetică dentară. Îți va mulțumi peste ani.

De la dinți prea mici la un zâmbet de Hollywood e doar un pas

Înțelegem perfect dacă simți frică de dentist. Mulți pacienți ai noștri simt această frică. Totuși, îți promitem că te vei simți în siguranță încă de la primul pas în clinica noastră dentară, până când vei pleca fericit și cu un nou zâmbet. Vom avea grijă de tine pe parcursul întregului proces.

Întreaga procedură va dura aproximativ 20 de minute. În tot acest timp, vei fi sub anestezie locală, astfel încât nu vei simți absolut nimic. Ce vom face noi, mai exact? Ei bine, vom tăia o parte din gingie, astfel încât să expunem dintele. În acest fel, „lungim” dintele. De fapt, această exprimare este improprie. Ce facem în realitate este să scurtăm gingia care acoperă dintele. Atât e de simplu de rezolvat!

Alungirea coronară doare?

Cu siguranță nu vei simți absolut nimic în timpul procedurii. După cum spuneam mai sus, vei fi sub anestezie. Este totuși posibil ca 2-3 zile după procedură să simți un ușor disconfort. Îți vom recomanda anumite calmante pentru durere care te vor scăpa și de acest disconfort.

După câteva zile, vei fi ca nou! Disconfortul va dispărea, însă tu vei rămâne cu noul tău zâmbet perfect, demn de Hollywood! Gingia tăiată nu va crește la loc. De acum înainte, vei avea toată viața dinții normali, suficient de lungi, și nu ți se vor mai vedea gingiile când râzi sau vorbești! S-a terminat definitiv cu pusul mâinii la gură, astfel încât ceilalți să nu îți vadă dantura! De acum înainte, tu vei fi cel care vei vrea să ai dantura cât mai vizibilă!

Singurul lucru de care o să îți pară rău? Că nu ai venit mai de demult la OneDent Clinic să rezolvi această mică problemă. Îți vei fi dorit să fi beneficiat de alungirea coronară în Iași sau în Brașov de ani de zile în urmă.

Totuși, niciodată nu e prea târziu să îți transformi zâmbetul! Te așteptăm la clinicile OneDent din Iași și din Brașov!

Clinica OneDent Iași – Te așteptăm cu plata în rate, pentru orice intervenție stomatologică. Fă-ți o programare acum!

☎️ Telefon: 0750.814.417, Strada Păcurari 18, bl. B3, Iași

Clinica OneDent Brașov – Programare rapidă, plata în rate, consultații gratuite

☎️ Telefon: 0731 368 366, Strada Hermann Oberth 8, Brașov

Sau te poți programa online pe:

📧 contact@onedent.ro

Diferența o faci zâmbind! 😁