Ți se văd gingiile când zâmbești? Avem soluția perfectă!

Categorii

Arhivă

Ți se văd gingiile când zâmbești? Avem soluția perfectă!

Estetică dentară Iași și Brașov | 0 comentarii

Written by OneDent Specialist

04/07/2022

Fiecare om e frumos în felul lui și noi știm asta. Știm și că frumusețea e în ochii privitorului. Totuși, dacă ți se văd gingiile atunci când zâmbești și acest lucru nu te mulțumește, să știi că acest lucru poate fi schimbat foarte ușor. Află de la dr. Oana Tălmaciu cât de ușor este să obții un zâmbet absolut perfect!

Ți se văd gingiile când zâmbești?

Cel mai adesea, cauza nu sunt dinții prea mici ori poziționarea lor prea jos. De fapt, cauza pentru care ți se văd gingiile când zâmbești este foarte simplă și foarte ușor de reparat: gingiile învelesc o parte din dinte. Pur și simplu așa s-au format ele. Sub gingiile acelea care te deranjează vizual, se află încă o bucată de dinte absolut sănătos și frumos!

Ce e de făcut? E foarte simplu! Dacă „decupăm” gingia aceea în plus și descoperim dintele, tot ce se va vedea când zâmbești va fi o dantură perfectă. Întreaga procedură este realizată sub anestezie, cu laserul, nu doare absolut deloc și este foarte rapidă.

gingii care se vad Iasi
Alungirea dinților Iași

Procedura de alungire coronară în Iași și Brașov

Această procedură extrem de simplă poartă numele de alungire coronară sau ridicare de gingie. Pentru că exact asta facem – îndepărtăm gingia în plus (îi ridicăm linia printr-o ușoara intervenție chirurgicală) pentru a alungi coroana dinților. Iar dacă vrei ca atunci când zâmbești lumea să îți vadă dinții frumoși, nu gingiile, exact de această procedură ai nevoie!

Vei fi sub anestezie locală. Întreaga operațiune nu va dura mai mult de o oră, o oră și jumătate. Va fi nevoie de suturi pentru maximum o săptămână după intervenție. Va trebui să te speli pe dinți cu ceva mai multă grijă câteva zile până când se vindecă gingiile, însă în general această operațiune nu îți va provoca dureri.

Cel mult, vei avea un ușor disconfort la început, până când noile porțiuni de dinți se vor obișnui cu contactul cu aerul. Atât e de simplu! Iar rezultatele vor dura întreaga viață!

Cine nu ar vrea să facă o singură procedură de alungire coronară în Iași sau Brașov și să se bucure de un zâmbet impecabil pentru întreaga viață?!

alungire coroana dentara Iasi
Alungire coronariană Iași

Clinica OneDent Iași – Te așteptăm cu plata în rate, pentru orice intervenție stomatologică. Fă-ți o programare acum!

☎️ Telefon: 0750.814.417, Strada Păcurari 18, bl. B3, Iași

Clinica OneDent Brașov – Programare rapidă, plata în rate, consultații gratuite

☎️ 0731 368 366, Strada Hermann Oberth 8, Brașov

Sau te poți programa online pe:

📧 contact@onedent.ro

Diferența o faci zâmbind! 😁